Ιστορία

Tο 1996 ιδρύεται η «Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.» που χαρακτηρίζεται από την διαρκή και την εξελικτική της πορεία μέσα στο χρόνο με συνέπεια και υπευθυνότητα. Ιδρυτής και πρόεδρος είναι ο Θεόδωρος Δημητρουλάκος, ο οποίος δραστηριοποιείται στην κατασκευή αποθηκευτικών συστημάτων από το 1967 με συνεχή γνώση και εκπαίδευση στον τομέα της αποθήκευσης και εξοπλισμού καταστημάτων.

 

Αξίζει να σημειώσουμε πως η  «Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.» κατατάσσεται τα τελευταία συναπτά έτη στις 100 πιο επικερδής εταιρείες στον τομέα της μεταποίησης μετάλλου της ελληνικής αγοράς. 

 

Η εταιρεία σκοπεύει να διατηρήσει την σημαντική της θέση στην εγχώρια αγορά και να συνεχίσει να έχει ευχαριστημένους τους 35.000 πελάτες της που την εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να συνεργάζονται άψογα μαζί της. Η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας στοχεύει στην Ευρωπαϊκή & παγκόσμια αναγνώριση του ελληνικού επιχειρείν.

 

TIMELINE

 

1981 – Ξεκινάει η προσωπική εταιρεία «Θεόδωρος Σωτ. Δημητρουλάκος» με βιοτεχνικό χαρακτήρα και πάθος για δημιουργία στην οδό Αγίου Όρους στον Βοτανικό.

1982 -  Δημιουργείτε το πρώτο κατάστημα λιανικής και διανομής της εταιρείας των προϊόντων στο ευρύ κοινό λίγα μέτρα μακριά από τον βιοτεχνικό χώρο στην Ιερά Οδός 57

1985 – Η φωτιά της δημιουργίας φουντώνει και ο βιοτεχνικός χώρος της Αγίου Όρους μεταφέρεται στον Κόκκινο Μύλο σε μεγαλύτερο χώρο για την ανάπτυξη της παραγωγής

1986 – 1989 - Οι αγορές μηχανολογικού εξοπλισμού διαδέχονται η μια την άλλη με αποτέλεσμα η εταιρεία να αρχίζει να καταλαμβάνει σοβαρό μερίδιο της εγχώριας αγοράς στον κλάδο των μεταλλικών ραφιών.

1990 – Γίνεται η πρώτη αγορά γηπέδου για την ανέγερση ιδιόκτητης εγκατάστασης που θα στεγάσει την παραγωγή στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

1992 – Ξεκινούν οι εξαγωγές  έτοιμων φωριαμών σε πακέτο (DIY) σε Γερμανία, Γαλλία και Βέλγιο.

1995 – Ένα δεύτερο κατάστημα λιανικής ανοίγει στην Νέα Ιωνία για την εξυπηρέτηση της περιφέρειας Αττικής.

1996 – Η εταιρεία μετατρέπεται από προσωπική σε ανώνυμη με τον σημερινό της τίτλο «Θ.Δημητρουλάκος Α.Β.Ε.Ε» και ολοκληρώνεται ο πρώτος ιδιόκτητος βιομηχανικός της χώρος.

1998 – Το πρώτο μηχάνημα νέας τεχνολογίας CNC – Punching μπαίνει στον μηχανολογικό εξοπλισμό της εταιρείας και αρχίζει ο σχεδιασμός νέων συστημάτων

2000 – Το δεύτερο ιδιόκτητο κτήριο της εταιρείας στο Σχηματάρι είναι γεγονός έρχεται για να στεγάσει δυο νέα μηχανήματα το πρώτο πολυκαμπτικό του Οίκου Salvagnini και ένα Plasma του Οίκου Micro Step.

2002 – Προστίθενται στον μηχανολογικό εξοπλισμό ραουλιέρα μορφοποίησης πολλών βαθμίδων για την παραγωγή παλλετοραφων και ραφιών Picking σε μεγάλα ύψη.

2004 – Οι υψηλές απαιτήσεις παραγωγής μας σπρώχνουν στην μεγαλύτερη επένδυση μηχανολογικού εξοπλισμού ένα Laser του Οίκου Salvagnini με αυτόματη τροφοδοσία και από-τροφοδοσία για αδιάλειπτη λειτουργία 24/7. Επίσης γίνεται η αγορά γηπέδου στην Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης στην Σίνδο.

2005 – Τα κεντρικά γραφεία και η κεντρική έκθεση στο Σχηματάρι είναι γεγονός, η έκθεση λειτουργεί και ως σημείο λιανικής πώλησης για την Βοιωτία, την Εύβοια και την Κεντρική Ελλάδα.

2007 – Ολοκληρώνεται επέκταση στο Σχηματάρι στην οποία στεγάζεται το νέο υπερσύγχρονο βαφείο της εταιρείας και το Logistic Center, με την συνολική κάλυψη στεγασμένων χώρων στο Σχηματάρι να φθάνει τα 7500m2.

2008 – Ο μηχανολογικός εξοπλισμός εμπλουτίζεται με δύο νέα Robot συγκόλλησης του οίκου Cloos.

2009 – Η εταιρεία προχωρά στην αγορά ενός ακόμα σύγχρονου πολύ-καμπτικού του Οίκου Salvagnini.  

2010 – Ολοκληρώνονται οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3500m2 στην ΒΙΠΕ Σίνδου και το κατάστημα Βορείου Ελλάδος ανοίγει τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. 

2013 – Το κεντρικό κατάστημα των Αθηνών στην Ιερά Οδό 54 αναπτύσσετε διπλασιάζοντας τα τετραγωνικά του για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού μεγαλώνοντας την αποθεματοποίηση και την γκάμα του. 

2016 - Το κεντρικό κατάστημα των Αθηκών στην Ιερά Οδό 54 ανακαινίζεται και εξοπλίζεται με τα νεότερα προϊόντα της Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ ΑΒΕΕ.