Ποιο είναι το δικό σου Game Plan; Το δικό μας είναι BOPLAN

Ποιο είναι το δικό σας Game Plan;

Το δικό μας είναι Boplan!

BOPLAN

Η εταιρεία Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε., στην Αθήνα, πέραν από τις αμέτρητες λύσεις που προσφέρει σε μεταλλικά ράφια και συναφή είδη, φέρνει στην Ελληνική Αγορά, ως επίσημος αντιπρόσωπος, προϊόντα για την ασφάλεια του εργασιακού σας χώρου, αποκλειστικά από την εταιρεία Boplan.

Συστήματα Προστασίας στο Χώρο Εργασίας: Επιλέξτε μια πλήρης λύση

Τα προϊόντα Boplan by Dimitroulakos σας παρέχουν ένα ενιαίο σχέδιο προστασίας για την αύξηση της ασφάλειας στο χώρο εργασίας, με συστήματα που συμμορφώνονται απόλυτα στα πρότυπα της Ε.Ε. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων ασφαλείας, μας επιτρέπει να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα πιθανών καταστάσεων κινδύνου στο εργασιακό περιβάλλον, όπως η προστασία από πτώση, σύγκρουση, ολίσθηση κ.λπ.

 

Προϊόντα Ασφαλείας με Αρθρωτή Ευελιξία

Προσφέρουμε λύσεις υψηλής τεχνολογίας για κάθε επικίνδυνη κατάσταση. Η επιλογή μιας συλλογής προϊόντων ασφαλείας διασφαλίζει ότι όλα τα αρθρωτά εξαρτήματα είναι τελειοποιημένα μεταξύ τους. Τα συστήματα της εταιρείας Boplan χαρακτηρίζονται από αντοχή στο χρόνο, περιβαλλοντική συνείδηση (100% ανακυκλώσιμα υλικά), ενώ απορροφούν με μεγάλη ευελιξία όλα τα σφάλματα.

 

Πρόληψη Συγκρούσεων & Εργασιακών Ατυχημάτων

Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Γι’ αυτό, μια προληπτική προσέγγιση είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ατυχήματα στο χώρο εργασίας.

Ο εξοπλισμός ασφαλείας είναι κατάλληλος ώστε να οριοθετήσει και να διαχωρίσει με σαφήνεια την εργασιακή κυκλοφορία, τους πεζούς και τις επικίνδυνες ζώνες, είναι διαθέσιμος από προεπιλογή σε ευδιάκριτο κίτρινο χρώμα ασφαλείας και χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές εφαρμογές.

Η πρόληψη των συγκρούσεων και των ατυχημάτων είναι η ουσία στην προσέγγιση της ασφάλειας για την εταιρεία Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε., για αυτό ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρεία Boplan ώστε να παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια από την αρχή έως το τέλος κάθε έργου.

 

Προτεραιότητα η Ασφάλεια Προσωπικού, Μηχανημάτων & Υποδομών

Η Boplan παρέχει λύσεις που διασφαλίζουν την ασφάλεια του εργαζομένων σας, των μηχανημάτων αλλά και των υποδομών σας. Τα ανθεκτικά συστήματα ασφαλείας, σας επιτρέπουν να εξασφαλίσετε τους εργαζομένους και να αποτρέψετε ακούσιες διακοπές λειτουργίας στην εργασία. Τα συγκεκριμένα προϊόντα ασφαλείας αποτελούν ήδη το τρέχον πρότυπο για δεκάδες τομείς, όπως πάρκινγκ, αεροδρόμια, αποθήκες, βιομηχανικούς χώρους, συσκευαστήρια κ.ο.κ.

Επενδύστε στα συστήματα Boplan® by Dimitroulakos για την επίτευξη ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος και την εικόνα ενός υγιούς χώρου εργασίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε τη βέλτιστη λύση για την επιχείρησή σας!

Facebook
Instagram