Προφίλ

Προφίλ

Η Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία από το 1996 προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού καταστημάτων και συστημάτων αποθήκευσης.

Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Η Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία από το 1996 προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού καταστημάτων και συστημάτων αποθήκευσης.

Διαθέτει δύο καταστήματα σε κομβικά σημεία του Νομού Αττικής και ένα ιδιόκτητο υποκατάστημα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, ενώ οι εγκαταστάσεις παραγωγής βρίσκονται στο Σχηματάρι Βοιωτίας, καλύπτοντας τις ανάγκες ενός μεγάλου αριθμού πελατών.

Σήμερα το πελατολόγιο της αριθμεί 35.000 ευχαριστημένους πελάτες που εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα της. Βασικός της στόχος είναι η Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αναγνώριση και προώθηση του ελληνικού επιχειρείν.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

TIMELINE

1981: Ιδρύεται η προσωπική εταιρεία «Θεόδωρος Σωτ. Δημητρουλάκος», με βιοτεχνικό χαρακτήρα και δημιουργικό πάθος, στην οδό Αγίου Όρους, στο Βοτανικό.

1982: Ξεκινάει τη λειτουργία του το πρώτο κατάστημα λιανικής και διανομής των προϊόντων της εταιρείας στο ευρύ κοινό, λίγα μέτρα μακριά από το βιοτεχνικό χώρο, στην Ιερά Οδό 57.

1985: Η δημιουργικότητα αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς και ο βιοτεχνικός χώρος μεταφέρεται από τον Βοτανικό στον Κόκκινο Μύλο, σε ένα μεγαλύτερο χώρο, κατάλληλο για την ανάπτυξη της παραγωγικής διαδικασίας.

1986 – 1989: Οι αγορές μηχανολογικού εξοπλισμού διαδέχονται η μια την άλλη, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αρχίζει να καταλαμβάνει σοβαρό μερίδιο της εγχώριας αγοράς στον κλάδο των μεταλλικών ραφιών.

1990: Γίνεται η πρώτη αγορά γηπέδου για την ανέγερση ιδιόκτητών εγκαταστάσεων, που θα στεγάσουν τη μονάδα παραγωγής στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

1992: Ξεκινούν οι εξαγωγές έτοιμων φωριαμών σε πακέτο (DIY), σε Γερμανία, Γαλλία και Βέλγιο.

1995: Ένα δεύτερο κατάστημα λιανικής ανοίγει στη Νέα Ιωνία, για την καλύτερη εξυπηρέτηση της περιφέρειας Αττικής.

1996: Η εταιρεία μετατρέπεται από προσωπική σε ανώνυμη και παίρνει το σημερινό της τίτλο «Θ. Δημητρουλάκος Α.Β.Ε.Ε». Την ίδια στιγμή ολοκληρώνεται ο πρώτος ιδιόκτητος βιομηχανικός της χώρος.

1998: Το πρώτο μηχάνημα νέας τεχνολογίας CNC – Punching μπαίνει στο μηχανολογικό εξοπλισμό της εταιρείας και αρχίζει ο σχεδιασμός νέων συστημάτων.

2000: Λειτουργεί το δεύτερο ιδιόκτητο κτήριο της εταιρείας στο Σχηματάρι, το οποίο θα στεγάσει δυο νέα μηχανήματα, το πρώτο πολυκαμπτικό του Οίκου Salvagnini και το Plasma του Οίκου Micro Step.

2002: Προστίθεται στο μηχανολογικό εξοπλισμό της εταιρείας ραουλιέρα μορφοποίησης πολλών βαθμίδων, για την παραγωγή παλλετοραφων και ραφιών Picking σε μεγάλα ύψη.

2004: Οι υψηλές απαιτήσεις παραγωγής ‘’σπρώχνουν’’ την εταιρεία να κάνει μεγαλύτερη επένδυση μηχανολογικού εξοπλισμού. Έτσι προχωράει η αγορά ενός Laser του Οίκου Salvagnini, με αυτόματη τροφοδοσία και από-τροφοδοσία για αδιάλειπτη λειτουργία 24/7. Παράλληλα γίνεται η αγορά γηπέδου, στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, στη Σίνδο.

2005: Τα κεντρικά γραφεία και η κεντρική έκθεση στο Σχηματάρι είναι γεγονός. Η έκθεση λειτουργεί και ως σημείο λιανικής πώλησης για τη Βοιωτία, την Εύβοια και την Κεντρική Ελλάδα.

2007: Ολοκληρώνεται η επέκταση στο Σχηματάρι, στην οποία στεγάζεται το νέο υπερσύγχρονο βαφείο της εταιρείας και το Logistic Center, με τη συνολική κάλυψη στεγασμένων χώρων στο Σχηματάρι να φθάνει τα 7500m2.

2008: Ο μηχανολογικός εξοπλισμός εμπλουτίζεται με δύο νέα Robot συγκόλλησης του οίκου Cloos.

2009: Η εταιρεία προχωρά στην αγορά ενός ακόμα σύγχρονου πολύ-καμπτικού του Οίκου Salvagnini.

2010: Ολοκληρώνονται οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 3500m2, στη ΒΙΠΕ Σίνδου. Το κατάστημα Βορείου Ελλάδος ανοίγει τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

2013: Το κεντρικό κατάστημα των Αθηνών, στην Ιερά Οδό 54, επεκτείνεται διπλασιάζοντας τα τετραγωνικά του για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, δίνοντας τη δυνατότητα μεγαλύτερης αποθεματοποίησης και γκάμας προϊόντων.

2016: Το κεντρικό κατάστημα των Αθηνών, στην Ιερά Οδό 54, ανακαινίζεται και εξοπλίζεται με τα νεότερα προϊόντα της Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε..

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η εταιρεία Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο EN ISO 9001:2008 για την Παραγωγή, Εμπορία, Μελέτη Εφαρμογών και Εγκατάσταση Συστημάτων Αποθήκευσης – Προβολής Προϊόντων. Επιδίωξη μας είναι η διαρκής βελτίωση και εξέλιξη, μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και την παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα του μεταλλικού ραφιού και τις νέες εφαρμογές στατικών μεθόδων, προκειμένου να καλύψουμε τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι η βάση για κάθε βήμα της. Η εμπειρία, η συνεχής ενημέρωση και η προσήλωση στο στόχο για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη χαρακτηρίζουν το προσωπικό της. Κάθε έργο που αναλαμβάνει να διαχειριστεί, υλοποιείται με συνολική προσπάθεια, υπεύθυνες προτάσεις από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Αυτό επιτυγχάνεται:
  • Με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον πρώτων υλών στην παραγωγική διαδικασία (π.χ. βαφές πούδρας) αλλά και τη συσκευασία με ανακυκλώμενο stretch film.

  • Mε την ανακύκλωση ολόκληρου του όγκου επεξεργασμένων υλικών από χαρτί, μέταλλο και πλαστικό.

  • Mε την ανανέωση της γραμμής παραγωγής με σύγχρονα μηχανήματα, χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας.

  • Aνανεώνοντας το στόλο των οχημάτων της εταιρείας.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή για τις δικές σας παραγγελίες,
μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

“Παράγουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, ιδανικά για την αποθήκευση και προβολή αντικειμένων παντός τύπου.”

Facebook
Instagram